недвижим имот фор СалеΑκίνητο #2888

ПРОДАЈА

стан 116 m2

Charilaou

112.000€
 • спрат: 3
 • собе: 3
 • Купатила: 1
ДЕТАЉИ
Ακίνητο #2932

ПРОДАЈА

стан 98 m2

Mpotsari

110.000€
 • спрат: 2
 • собе: 3
 • Купатила: 1
ДЕТАЉИ
Ακίνητο #2939

ПРОДАЈА

стан 115 m2

Mpotsari

115.000€
 • спрат: 1
 • собе: 3
 • Купатила: 1
ДЕТАЉИ
Ακίνητο #2955

ПРОДАЈА

стан 117 m2

Mpotsari

93.000€
 • спрат: 4
 • собе: 3
 • Купатила: 1
ДЕТАЉИ
Ακίνητο #5322

ПРОДАЈА

стан 66 m2

Kalamaria

48.000€
 • спрат: 2
 • собе: 2
 • Купатила: 1
ДЕТАЉИ
Ακίνητο #2953

ПРОДАЈА

420.000€
 • спрат: 4
 • собе: 4
 • Купатила: 2
ДЕТАЉИ
Ακίνητο #5318

ПРОДАЈА

стан 67 m2

Martiou

38.000€
 • спрат: 1+
 • собе: 2
 • Купатила: 1
ДЕТАЉИ
Ακίνητο #2952

ПРОДАЈА

стан 123 m2

Kalamaria

270.000€
 • спрат: 3
 • собе: 3
 • Купатила: 1
ДЕТАЉИ
Ακίνητο #2951

ПРОДАЈА

стан 123 m2

Kalamaria

260.000€
 • спрат: 2
 • собе: 3
 • Купатила: 1
ДЕТАЉИ
Ακίνητο #2950

ПРОДАЈА

стан 115 m2

Kalamaria

215.000€
 • спрат: 1
 • собе: 3
 • Купатила: 1
ДЕТАЉИ
Погледај некретнинеПРЕТРАГА


феатуред