стамбени фор РентΑκίνητο #112

ИЗДАЈЕ СЕ

стан 78 m2

Mpotsari

380€
 • спрат: 1+
 • собе: 1
 • Купатила: 1
ДЕТАЉИ
Ακίνητο #109

ИЗДАЈЕ СЕ

студио 30 m2

Ippokratio

370€
 • спрат: 2
 • собе: 0
 • Купатила: 1
 • Нови развој
 • Климатизација
ДЕТАЉИ
Ακίνητο #111

ИЗДАЈЕ СЕ

студио 45 m2

Ippokratio

400€
 • спрат: 5
 • собе: 0
 • Купатила: 1
 • Нови развој
 • Климатизација
ДЕТАЉИ
Ακίνητο #110

ИЗДАЈЕ СЕ

студио 40 m2

Ippokratio

400€
 • спрат: 4
 • собе: 0
 • Купатила: 1
 • Нови развој
 • Климатизација
ДЕТАЉИ
Ακίνητο #108

ИЗДАЈЕ СЕ

студио 25 m2

Ippokratio

320€
 • спрат: 1
 • собе: 0
 • Купатила: 1
 • Нови развој
 • Климатизација
ДЕТАЉИ
Ακίνητο #107

ИЗДАЈЕ СЕ

студио 30 m2

Ippokratio

400€
 • спрат: 2
 • собе: 0
 • Купатила: 1
 • Нови развој
 • Климатизација
ДЕТАЉИ
Ακίνητο #3189

ИЗДАЈЕ СЕ

стан 97 m2

Mpotsari

570€
 • спрат: 3
 • собе: 3
 • Купатила: 1
 • Климатизација
ДЕТАЉИ
Ακίνητο #3182

ИЗДАЈЕ СЕ

стан 68 m2

Mpotsari

400€
 • спрат: 1+
 • собе: 1
 • Купатила: 1
ДЕТАЉИ
Ακίνητο #5445

ИЗДАЈЕ СЕ

450€
 • спрат: 1
 • собе: 1
 • Купатила: 1
ДЕТАЉИ
Ακίνητο #5444

ИЗДАЈЕ СЕ

стан 55 m2

Martiou

330€
 • спрат: 1+
 • собе: 1
 • Купатила: 1
ДЕТАЉИ
Погледај некретнинеПРЕТРАГА


феатуред