стамбени фор РентΑκίνητο #2999

ИЗДАЈЕ СЕ

стан 102 m2

Mpotsari

400€
 • спрат: 4
 • собе: 3
 • Купатила: 1
 • Климатизација
ДЕТАЉИ
Ακίνητο #5362

ИЗДАЈЕ СЕ

стан 115 m2

Martiou

400€
 • спрат: 3
 • собе: 3
 • Купатила: 1
 • Климатизација
ДЕТАЉИ
Ακίνητο #2996

ИЗДАЈЕ СЕ

стан 35 m2

Mpotsari

250€
 • спрат: Полу приземље
 • собе: 1
 • Купатила: 1
 • Климатизација
ДЕТАЉИ
Ακίνητο #2995

ИЗДАЈЕ СЕ

стан 45 m2

Mpotsari

300€
 • спрат: 1+
 • собе: 1
 • Купатила: 1
 • Климатизација
ДЕТАЉИ
Ακίνητο #2948

ИЗДАЈЕ СЕ

стан 50 m2

Chortiatis

400€
 • спрат: 1
 • собе: 1
 • Купатила: 1
ДЕТАЉИ
Ακίνητο #1930

ИЗДАЈЕ СЕ

750€
 • спрат: 6
 • собе: 1
 • Купатила: 1
 • Климатизација
ДЕТАЉИ
Ακίνητο #2930

ИЗДАЈЕ СЕ

стан 95 m2

Nea Paralia

550€
 • спрат: 2
 • собе: 2
 • Купатила: 1
ДЕТАЉИ
Ακίνητο #2931

ИЗДАЈЕ СЕ

стан 120 m2

Nea Paralia

750€
 • спрат: 7
 • собе: 2
 • Купатила: 1
ДЕТАЉИ
Ακίνητο #5124

ИЗДАЈЕ СЕ

4.300€
 • спрат: приземље
 • собе: 2
 • Купатила: 2
 • Климатизација
 • базен
 • башта
ДЕТАЉИ
Ακίνητο #5123

ИЗДАЈЕ СЕ

4.500€
 • спрат: приземље
 • собе: 2
 • Купатила: 2
 • Климатизација
 • базен
 • башта
ДЕТАЉИ
Погледај некретнинеПРЕТРАГА


феатуред